Pin It

Lehype

iOS 7 test

iOS 7 test - Få adgang til iOS 7 i dag

For lige knap en måned siden præsenterede Apple deres nye styresystem til iPhone og iPad – iOS 7. Samtidig gav de udviklere adgang til en tidlig og ustabil beta. Siden lanceringen er vi nu nået til den 3. beta og iOS 7 begynder så småt at ligne et færdigt styresystem.
Jeg har kørt med iOS 7 på min iPhone siden d. 10 juni og har nedenfor fremhævet nogle af de elementer jeg er mest glad for.

iOS 7 lockscreen
Låseskærmen
iOS har altid haft den samme låseskæm, hvor du skulle trække en knap horisontalt hen over skærmen for at låse telefonen op. Fra og med iOS 7 er det ikke længere nødvendigt. Apple har ændret udformning af låseskærmen, så du nu kan trække fra venstre mod højre hvor som helst på skærmen, og du kan tilmeld også trække diagonalt fra venstre mod højre. Det lyder som en lille ting, men til hverdag er det en af de funktioner du bruger mest, så det er absolut et hit.

Fotos app
Fotos app
Apple egen Fotos app har ligesom resten af iOS 7 gennemgået en større opgradering og redesign. I iOS 6 og tidligere var det ikke muligt at se dato på dine billeder og appen var basalt set bare én lang liste af billeder. Med opgraderingen af Fotos appen indeles dine billeder automatisk i det Apple kalder “Minder” og “Samlinger”. Derudover har du også mulighed for at dine billeder grupperet efter årstal.
Ligesom låseskærmen, virker lyder det ikke som den store ændring, men det gør alverden til forskel i den daglige brug.

iOS 7 mission control
Mission control
Android bruger har længe haft muligheden for hurtigt at tænde eller slukke de vigtigste funktioner på telefonen. Nu får Apple folket også denne mulighed! Mission control er et panel, som vises ved at trække fingeren fra bunden af skærmen og op. Mission control giver dig bl.a. mulighed for at tænde og slukke wifi, lommelygten, bluetooth. Skrue op og ned for lyd og lysstyrke og meget mere. En vidunderlig tilføjelse.

iOS 7 multitasking
Multitasking
I følge Apple skulle multitasking funktionalitet være udbygget betragteligt, men det er ikke noget jeg har lagt mærke til. Til gengæld er jeg ret vild med den nye visualisering af de igangværende tasks/apps. Istedet for kun at vise en liste med ikoner, vises der nu både en liste med ikoner, men også et skærmbillede af app’en.
På trods af at funktionalitet med cards og swipe af cards for at lukke en app er tyv stjålet fra det tidligere WebOS, så er det en virkelig lækker tilføjelse.

iOS 7 app ikoner
App ikoner
iOS 7′s nye flat design er generelt super lækkert og det er selvfølgelig rart at det efterhånden noget gamle look, endelig er blevet skiftet ud. Når det så er sagt, så forstår jeg simpelhen ikke hvordan Apple kan få sig selv til at udgive et styresystem(stadig kun en beta – i know), med ikoner der ligner noget en fem årig kunne tegne i paint. Nogle af ikonerne vender man sig hurtig til, men andre virkelig er en øjenbæ og aldrig vil være andet. “kontakter” ikonet lignet noget fra en gammel android mobil. Gamecenter ikoner skille sig helt og aldeles ud fra alle de andre ikoner. Ikonet er sammensat er forskelligfarvede bobler i flere størrelser og ligner noget fra iOS 6.
Inden iOS 7 endelig lanceres, så håber jeg virkelig at apple strammer op på både ikonerne og app designet. Alt andet ville være en joke.

iOS 7 beta/udvikler adgang
For at få adgang til iOS 7 før alle andre, skal din iPhone eller iPad være registreret som et udviklings device. Det kan du kun gøre hvis du er tilmeldt Apple udvikler program. Jeg kan stadig giver omkring 90 ekstra devices adgang til iOS 7, så hvis du vil ha adgang til iOS 7 før alle andre så smid en kommentar :)

Discussion (7)

There are 7 responses to “iOS 7 test – Få adgang til iOS 7 i dag”.

 1. Anna responded:

  · Reply

  jeg vil da meget gerne have lov til at prøve det :) hvad skal du bruge for at kunne give adgang? :)

  • Kim responded:

   · Reply

   Hej Anna,

   Det eneste jeg skal bruge er dit UDID nummer, så din iPhone kan blive registreret hos Apple. Bagefter skal du downloade iOS 7 til din computer og installere på din iPhone :)

   Her er en super simpel guide til hvordan du finder dit UDID: http://whatsmyudid.com

   • Anna responded:

    · Reply

    Hej Kim.
    mit UDID nummer er *Fjernet af admin* :)

    • Kim responded:

     · Reply

     Hej Anna,

     Jeg har tilføjet din iphone – Er det en iPhone 5? :)

     • Anna responded:

      Hej Kim.
      Nej det er en iphone 4 :D vil jeg så automatisk kunne hente den nye version nu? :)

     • Kim responded:

      Jeg ved ikke hvordan iOS 7 kører på en iPhone 4 :)

      Hvis du stadig vil prøve skal du downloade denne fil hvis du har en 8 gigabyte og ellers denne. Når du har downloadet filen og pakket den ud skal du følge denne guide:

      • Tage en sikkerhedskopi (enten via iCloud eller iTunes)
      • Tilslut iPhone til din PC/Mac
      • Åbn iTunes (iTunes burde dog åbne selv)
      • Gå ind på ”Resume” af iPhone. Her er der en ”Søg efter opdatering” og en ”Gendan” knap
      • Nu skal du holde SHIFT (PC) / OPTION (Mac) nede og trykke ” Søg efter opdatering”
      • Så vælger du den fil du har downloadet, når du har valgt skulle iPhone og iTunes gerne gøre resten.
      • Vent, til iPhone er klar!

      Det lyder måske lidt indviklet, men det burde ikke tage mere end 5 min – selve opdateringen hvor din iPhone ligger og tænker, tog ca. en halv time for min :)

 2. Anna responded:

  · Reply

  Hvad skal du bruge for at give adgang? :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are bold.


− en = 3